Home
Recepti
Vesti
Sezone
O emisiji
Sponzori
Kontakt
Sezona 14
Losos u testu sa šparglama i „Beurre blanc“ sosom
Korpice sa orasima
Pečene prepelice sa sosom od vina i pomorandže, pireom od celera i sotiranim prokeljom
Rižoto sa šumskim pečurkama i slatki aranćini sa sosom od kajsija
Pečeni brancin u chermoula marinadi i Basbousa kolač
Hrskavi svinjski stomak sa pečenim povrćem i sosom od pečenja i slatke prženice
“Coq au Vin” i lolo bionda sa orasima i plavim sirom
Jagnjeće kofte sa kus-kusom sa leblebijama, jogurt namaz i salata sa maslinama i orasima
Tafelspitz i Apfelstrudel
Bezglutenksi palenta kolač sa pomorandžom i čips štanglice
Španski ragu od goveđih repova
Jagnjetina kleftiko
Meksički miks takosa
Bobotie i Sambal salata
Pad Thai i Moo Ping
Drinska pastrmka u začinskoj marinadi sa peperonatom, kremastom palentom i glaziranim paškanatom
Vanočka i češki ragu od svinjske džigerice
Pastelon lazanja i puding od kukuruza
Karapandžina kreacija
Pita i pašteta od pečuraka
Rižoto sa gamborima i dalmatinski brodet
Svinjski laks kare sa pestom od žalfije
Čorba od lososa i Kolač od divljih borovnica
Pečena orada sa mediteranskim povrćem, salata sa čipsom od leblebija i babaganuš
Panirani fileti smuđa sa umakom i Tiramisu
Paradajz čorba i Milfei sa vanil kremom
Dorsetska pita od jabuka sa karamelizovanim prelivom
Marokanski tažin
Pikanja stejk na brazilski način i vijetnamska Pho Bo supa
“Chilli con carne” sa salatom od avokada
Konfitirani pileći bataci sa krompir pireom, sotiranom jabukom i sosom
Istarski pljukanci sa tartufima i lava kolač
Falafel od kinoe i riblji kebab
Pečeni New York cheesecake sa kozijim krem sirom i pačijim jajima