Besplatni stikeri Gastronomada po prvi put na Viberu

Gastronomad, kulinarsko-putopisni serijal, koji se već 11 godina emituje na Prvom programu RTS, dobio je svoje stikere na najpouplarnijoj regionalnoj platformi za komunikaciju Rakuten Viber. Posle osnivanja prve Viber zajednice o kuvanju na ovim prostorima, korisnicima ove aplikacije za razmenu poruka Gastronomad je pripremio i svoje autentične Viber stikere – koje će moći besplatno da se preuzmu i koriste u komunikaciji na ovoj platformi.

– Izuzetna saradnja Gastronomada i Vibera našim pratiocima i korisnicima – posle osnivanja prve Viber zajednice o kuvanju na ovim prostorima – sada donosi i prvi paket Gastronomad Viber stikera. Ove digitalne nalepnice će se preuzimati besplatno sa Viber stiker marketa za sve korisnike aplikacije, i sigurni smo da će svima ulepšati i olakšati komunikaciju na njihovoj omiljenoj platformi. U našem stiker paketu, svako će moći da pronađe po nešto za sebe; između ostalog, tu su poziv na klopu, pohvalu za nečiji ručak ili specijalitet, ali i opis kulinarskog doživljaja u nekom restoranu. Izuzetno nam je važna komunikacija sa gledaocima i ljubiteljima dobre hrane, u čemu će naši Viber stikeri predstavljati pravi “začin” za uživanje u njoj, uz našu zajednicu koja se svakodnevno širi i obogaćuje korisnim sadržajem za njene članove – kaže Katarina Petrović Kaja, autorka najgledanije kulinarske TV emisije u Srbiji.

Preuzmite besplatno od 7.oktobra vaše Gastronomad Viber stikere sa sledećeg linka: www.viber.com/stickers/gastronomad

Postanite član zvanične Gastronomad Viber zajednice klikom na ovaj link: https://invite.viber.com/?g2=AQApnO8xWoEpDU1avJJmnOLQTNNUr%2B94Qzl%2Fe6J0f%2FsVHCQie57wVX9oBBt3QJAJ

image_pdfPDFimage_printŠtampa