Home
Recepti
Vesti
Sezone
O emisiji
Sponzori
Kontakt
Ječam: Puding od ječma iz Rudna
Pasulj: Veganska džambalaja i slatki pasulj
Ječam – na trpezi od kamenog doba do današnjih dana: Gastronomad, nova epizoda u ponedeljak, 1. februara, u 12:50, na RTS 1
Kajmak: Slani kolač sa sirom, pršutom i kajmakom
Pasulj – kralj svake trpeze: Gastronomad, nova epizoda u ponedeljak, 25. januara, u 12:20, na RTS 1
Kesten: Slane bombone i ledeni kesten kolač
Svečana božićna pečenica sa i grilijaš božićna torta sa orasima
Novogodišnja torta sa čokoladnim jelkama
Božićni hleb sa belim lukom
Sufganijot – izraelske praznične krofne i latkes
Šantelije: Osvežavajuća salata sa piletinom i šantelijama
Proso: Raška slatka kaša od prosa
Bosiljak Poširani losos sa vegan holandskim sosom i brusketi sa pesto sosom
Divlja kupina: Salata od kupina, cvekle i kozjeg sira sa krutonima od maka
Kajmak – simbol domaće srpske trpeze: Gastronomad, nova epizoda u ponedeljak, 18. januara, u 12:20, na RTS 1
1
…
25
26
27
…
60