Novogodišnji praznici period su godine kada konačno imamo malo više vremena za porodicu i ljude koje volimo. Uprkos svim ograničenjima ove godine, nema razloga da od njih ne napravimo pravu čaroliju i magiju, jer to je vreme posvećeno darivanju i ljubavi, kada imamo priliku da sve ono ružno zaboravimo i ostavimo u godini za nama.
Katarina Petrović Kaja, u stilu pravog gastronomada, naučiće nas kako da napravimo novogodišnju tortu sa čokoladnim jelkama. Dočekajte praznike spremni i na vreme pripremite ovaj slatkiš.
Nova epizoda Gastronomada u ponedeljak, 28. decembra, u 12:20, na RTS 1.
Nikola Vučković
Nikola je jedan od najtalentovanijih kuvara Srbije. Na životno i gastronomsko putovanje krenuo je rano, kao student Visoke hotelijerske škole, iz daleke Aljaske. Zbog raznovrsnog divljeg sveta i čarobne prirode bio je spreman za avanturu zvanu kuhinja najsevernije države Amerike.