Narodna mudrost kaže “ko posti, dušu gosti”. Na Badnji dan i za Badnje veče završava se i Božićni post, pa je i večernja trpeza, u očekivanju velikog praznika, posna. Gurmanima kojima post teško pada, uz Kajine recepte će biti užitak. Onima koji redovno poste, ponekad ponestane ideja za kuvanje, pa evo novih. Vegan ili posno na ulju, čak i bez ribe, jelo može da bude izdašno i izuzetno hranljivo. Naš gastronomad Katarina Petrović Kaja je za Badnji dan odlučila da pokloni posne recepte koji će se dopasti svima – posne takose i posne špagete sa keljom. Prijatno gledanje!
Nikola Vučković
Nikola je jedan od najtalentovanijih kuvara Srbije. Na životno i gastronomsko putovanje krenuo je rano, kao student Visoke hotelijerske škole, iz daleke Aljaske. Zbog raznovrsnog divljeg sveta i čarobne prirode bio je spreman za avanturu zvanu kuhinja najsevernije države Amerike.