U skladu sa Vaskrsom, najradosnijim hrišćanskim praznikom, naš gastronomad Katarina Petrović Kaja pripremila je veselu trpezu, koja će oduševiti gastronome svih generacija – na njoj su se našli čoko čizkejk jaja i Vaskršnje meze. U skladu sa simbolima proleća i praznika, buđenjem prirode i rađanjem novog života, na tanjiru i dasci našle su se zeke, šargarepe, pilići, voće, povrće, sirevi, umaci, jaja, čokoladna jaja, praline i žele srca. Sa radošću pripremano, u radosti pojedeno, tako se rađaju uspomene koje nam mame osmehe i stvaraju osećaj suštinske sreće i iskrene ljubavi.
Nikola Vučković
Nikola je jedan od najtalentovanijih kuvara Srbije. Na životno i gastronomsko putovanje krenuo je rano, kao student Visoke hotelijerske škole, iz daleke Aljaske. Zbog raznovrsnog divljeg sveta i čarobne prirode bio je spreman za avanturu zvanu kuhinja najsevernije države Amerike.