Za 6 osoba
500 g bifteka
1 žumance
0,3 dl ulja
sok od ½ limuna
kašičica senfa
kečap, po ukusu
½ glavice crnog luka
1 čen belog luka
1 kiseli krastavac
6 zrna kapra
ljuta papričica po ukusu
0,3 dl konjaka
vorčester sos po ukusu
ljuti sos po ukusu
so i biber
hleb za krutone
Način pripreme
1. Samleti meso. U činiji umutiti žumance, senf, limunov sok, ulje i kečap. U tu smesu dodati meso i ostale sastojke, pa ih viljuškom i kašikom penasto umutiti. Začiniti konjakom, po ukusu, i dobro sve umešati.
2. Uz tatar biftek služiti prepečen hleb.
Nikola Vučković
Nikola je jedan od najtalentovanijih kuvara Srbije. Na životno i gastronomsko putovanje krenuo je rano, kao student Visoke hotelijerske škole, iz daleke Aljaske. Zbog raznovrsnog divljeg sveta i čarobne prirode bio je spreman za avanturu zvanu kuhinja najsevernije države Amerike.