Za 2 osobe
Piko de galo
3 paradajza
manja glavica stepenirnog luka
2 čena belog luka
ljuta papričica
svež peršun
so i biber
Gvakamole
2 avokada
paradajz
sok od limete
kašičica rendanog đumbira
½ kašičice ljute paprike
so i biber
Način pripreme
Piko de galo
1. U činiji sastaviti sve namirnice i dobro ih promešati. Ostaviti u frižideru najmanje 30 minuta pre serviranja.
Gvakamole
2. U blenderu izmiksirati sve namirnice, da se dobije gusta i kompaktna masa. Miksirati svega 5-6 sekundi. Dobijenu smesu preručiti u činiju, a zatim staviti u frižider najmanje 30 minuta pre serviranja.
Nikola Vučković
Nikola je jedan od najtalentovanijih kuvara Srbije. Na životno i gastronomsko putovanje krenuo je rano, kao student Visoke hotelijerske škole, iz daleke Aljaske. Zbog raznovrsnog divljeg sveta i čarobne prirode bio je spreman za avanturu zvanu kuhinja najsevernije države Amerike.